10 December 2013

20 Pretty Little Boutique sebagai Bella Ammara Crew

Hi Assalamualaikum!

Ni nak bagitau kat orang-orang kampung ni, sekarang Pretty Little Boutique secara rasminya dah jadi salah seorang daripada Bella Ammara Crew. Jadi kitorang boleh jual semua produk Bella Ammara secara sah. Kalau dulu kitorang cuma jual Ammara Collection #09 je, sekarang kitorang dah jual semua!

Kejap lagi pukul 12 Bella Ammara nak release Royal Collection Premium. Ada 10 pilihan warna dan berharga RM294.


Selain dari telekung, kitorang ada jual cardigan, shawl, jubah dan sejadah jugak. Semuanya ada kat blog Pretty Little Boutique. Macam yang ni Curly Cardigan Bella Ammara. RM84 setiap satu. Material : High Quality Cotton Lycra Jersey.

Material : Brocade Paisley
Price : RM144
Postage : RM6
Total : RM150

Material : High Quality Lycra
Price : RM124
Postage : RM6
Total : RM130

Price : RM124
Postage : RM6
Total : RM130

Material : High Quality Cotton SB Line Jacquard
Border : High Quality Cotton SB Line Jacquard
Price : RM154
Postage : RM6
Total : RM160

Material : High Quality Italian Valentro
Lace : Black Lace (with labuci)
Price : RM274
Postage : RM6 
Total : RM280

Material : High Quality Heavy Dull Satin
Border : High Quality Heavy Dull Satin
Price : RM124
Postage : RM6
Total : RM130

Material : High Quality Italian Tiara
Lace : Soft Lace (Black) 
Price : RM124
Postage : RM6 
Total : RM130

Material : Chiffon Aritachi
Size : 1.7M X 0.55M
Price : RM44
Postage : RM6
Total : RM50

Material : High Quality Italian Tiara
Lace : Soft Lace
Price : RM194
Postage : RM6
Total : RM200

Material : Chiffon Aritachi
Size : 1.7M X 0.55M
Price : RM29
Postage : RM6
Total : RM35

Semua cantik-cantik kan? Rasa nak borong semua untuk diri sendiri. Tapi takkan setiap kali sembahyang aku nak tukar telekung. Satu hari lima telekung haha telekungista sangat kan. Buat lelaki-lelaki kat luar sana korang boleh belikan untuk adik-beradik perempuan atau mak korang. Buat perempuan-perempuan sila paksa boyfriend or tunang korang beli untuk hantaran kahwin / tunang hehe.

Ok bye and happy shopping!


20 comments:

  1. Salam sis..jubah bella da restock? Lama da nak beli jubah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam. Belum lagi. Insyaallah dalam minggu ni atau minggu depan.

      Delete
  2. Sis..bole inform tak bila da restock...sy nk bg no fon ke or camna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh. Awak email no phone awak kat nadia.frappucino@gmail.com Nanti dah restock saya sms awak.

      Delete
  3. Slm tlkung suma ada stock ke? Mcmne nk order ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam. Tak semua ada stock. Boleh tengok dan order yang available kat sini http://prettylittleboutique.blogspot.com/ dan http://www.123contactform.com/form-420026/Order-Form

      Delete
  4. Salam nadia. Stok royal telekung ada lagi tak?

    ReplyDelete
  5. AsSalam....
    Tiara jubah still ad lg x?if ad lg mcm mn if nk order ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam. Tinggal warna ini sahaja Purple violet, electric blue, rose pink, teal green. Whatsapp saya 013-7319229 untuk order.

      Delete
  6. Assalam.. brminat sesgt nk beli Tiara jubah tu.. cmne yek? Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam. Tinggal warna ini sahaja Purple violet, electric blue, rose pink, teal green. Whatsapp saya 013-7319229 untuk order.

      Delete
  7. Salam.....Telekung the duchess atau royal collection ada stok? Putih....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam. Sorry both dah sold out.

      Delete
  8. Salam,

    Bella Ammara Basic Collection XL & Cotton Collection 05 masih ada available stok?

    ReplyDelete
  9. Wassalam. Sorry dah sold out.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, akak nk tanya sejadah turki maner yg ader lagi..?

    ReplyDelete
  11. Salam sis...camner nak jadi crew ammara ye..boleh share x

    ReplyDelete
  12. Salam sis...camner nak jadi crew ammara ye..boleh share x

    ReplyDelete
  13. telekung rafeesha tu ada lg x sis?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...